Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Baden arrangement
Entree voucher?
Ik heb een voucher

Ontspannen tijdens de feestdagen

Geen grote feestjes, maximaal 3 personen op bezoek en niet uitgebreid uit eten … De feestdagen van 2020 zijn anders dan anders. Meteen een tip: maak de feestdagen écht eventjes anders dan al die andere dagen dat je nu thuis bent. Deze kerstvakantie mag je best wat meer uitpakken. En wat meer tot rust komen, dat ook!

Geniet van fijne, onbezorgde kerstdagen en laad jezelf alvast op voor een gezond 2021. Stap op eerste of tweede kerstdag (of tijdens oudejaarsdag óf nieuwjaarsdag) in onze hartverwarmende sauna’s, droom weg in onze warme baden én kom volledig tot rust tijdens een massage of gezichtsbehandeling. Bij Thermen Berendonck vieren wij de feestdagen graag op een manier zoals dat alleen bij ons kan: veilig, verantwoord én magisch genieten!

Ontdek Thermen Berendonck

Kies deze Kerst voor jezelf (of voor elkaar)

Warme, liefdevolle en vooral zorgeloze kerstdagen. Een Kerst zonder stress, zonder te veel ‘moeten’ én zonder drukke uitjes als een bezoek aan de meubelboulevard of een pretpark die nog geopend is. Kies waar jij blij van wordt én wat je helpt om deze kerstvakantie eens lekker te relaxen.

Het afgelopen jaar heeft het verlangen naar een warme én ontspannen Kerst alleen maar groter gemaakt. Zet je telefoon uit, boek een fijne massage én gun jezelf een heerlijke dag in onze magische sauna's en weldadige baden. Geniet van onze feestelijk aangeklede thermen en laat je ondertussen verwennen met onze speciale kerstrituelen en opgietingen.

reserveren

Zorgeloos genieten & ontspannen

Wij streven er naar om de feestdagen net zo vanzelfsprekend te vieren als voorgaande jaren. Ontspannen & sfeervol. Natuurlijk doen we dit met de maatregelen die deze tijd van ons vraagt, maar laten we vooral dit jaar niet vergeten te genieten!

Goed om te weten: ons restaurant is helaas gesloten. Het is echter wel essentieel om tijdens jouw saunabezoek je bloedsuikerspiegel op peil te houden en je lichaam te blijven hydrateren. Daarom bieden wij een verantwoord alternatief in de vorm van een vitaliteitspakket én een take-away mogelijkheid.

Extra fijn voor jou: we laten nu – vanwege veiligheidsredenen- minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. Wél is het hierbij van belang (én verplicht!) dat je vooraf je entree bij ons reserveert.

onze maatregelen

Er even tussenuit tijdens de feestdagen?

Bij Thermen Berendonck vier je de feestdagen op een ontspannen manier:

 Opwarmen in de mooiste, fijnste én meest magische wellness van Nederland
 Gegarandeerd in de feeststemming met onze prachtig versierde kerstbomen en verlichte sauna’s
 Geen kerststress, jouw outfit bestaat uit een handdoek en een badjas
 De mooiste cadeaus binnen handbereik
 Veilig, verantwoord én gezond genieten van een dagje uit
 Vermijd drukke plekken, kies voor rust en ruimte

 

Reserveer direct

Samen Genieten

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Twee sauna entreebonnen voor slechts 59,-. Verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Maak een keuze.