DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 11 april.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Ontspannen tijdens de feestdagen

Geniet van een ontspannen oud & nieuw en laad jezelf alvast op voor een gezond 2023! Het is een fijne en effectieve manier om de decemberdrukte even achter je te laten én vol nieuwe energie het nieuwe jaar in te gaan.

Kom op oudejaarsdag genieten van unieke belevenisprogramma. Of begin het jaar extra ontspannen in één van onze weldadige sauna's en neem deel aan een verfrissende nieuwjaarsduik ('s middags).

Kies jouw ontspanmoment

Sauna arrangementen

Met een sauna arrangement bij Thermen Soesterberg maak jij jouw wellnessdag compleet. Kom de hele dag genieten of alleen tijdens de ochtend of avond. En combineer jouw entree met een heerlijke maaltijd en/of massage. Aan jou de keus!

Wil je je dag compleet maken met een heerlijke lunch of diner? Dan is de entree met lunch of diner iets voor jou. Of wil je de dag combineren met een heerlijke massage? Kies dan voor de entree met massage.

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

Lees verder

Maak een keuze.