Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 10% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Ontspannen tijdens de feestdagen

Een knapperend haardvuur, prachtig versierde kerstbomen, schitterende verlichte sauna’s en heerlijk warme bubbelbaden. De laatste maanden van 2022 zijn in ons resort extra sfeervol én romantisch. Magisch genieten, noemen we ‘t!

Kies voor ontspannen kerstdagen of sluit dit jaar op een bijzondere manier af bij Thermen Berendonck. Tijdens de feestdagen is ons resort gewoon geopend én júist in dit koude seizoen is wat extra warmte heel goed voor je!

Kies jouw ontspanmoment

Naar de sauna met kerst

Warme, liefdevolle en vooral zorgeloze kerstdagen. Een kerst zonder al te veel stress en zonder al te veel ‘moeten’. Bij Thermen Berendonck vieren wij de feestdagen graag op een manier zoals dat alleen bij Thermen Berendonck kan: Magisch genieten!

Stap binnen in een nog sfeervollere ambiance; met prachtig versierde kerstbomen, fonkelende lichtjes en een betoverend belevenisprogramma. Helemaal in kerstsfeer verrassen we je deze dagen in onze restaurants met overheerlijke kerstlunches en -buffetten. Jouw taak? Zorgeloos genieten en even tijd voor jezelf (en elkaar) nemen!
Dát is nog eens een ontspannen kerst!

Oud & nieuw in de sauna

Hoe sluit jij het jaar 2022 af? Geniet van een ontspannen jaarwisseling en laad jezelf alvast op voor een gezond 2023! Kom op 31 december helemaal tot rust in één van onze magische sauna’s, neem tijd voor elkaar in onze warme whirlpools en geniet van een uitgebreid lunch- of dinerbuffet. Plan die heerlijke massage voor rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Het is een fijne en effectieve manier om de decemberdrukte even achter je te laten én vol nieuwe energie het nieuwe jaar in te gaan!

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Al vanaf € 10,-

bestellen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Maak een keuze.