Januari = jouw tijd

Kom ontspannen bij Thermen Berendonck

Begin het nieuwe jaar fris én vol nieuwe energie. En gun jezelf deze maand wat extra ontspanning en rust na de drukke feestdagen. Voel je weer lekker in je vel na een dagje opwarmen in onze hartverwarmende sauna’s en weldadige baden. Kom tot rust met ons uitgebreide (en vernieuwde!) belevenisprogramma.

Jouw jaar start extra fijn én zacht. Want wij verwennen, verrassen én verwarmen je. Met magische wellness en fijne arrangementen. Daar word je warm en blij van!

Dé tip tegen de januari-dip

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Zo voelt dat toch altijd een beetje, vind je ook niet? En wat is er fijner dan – na een drukke feestmaand- het nieuwe jaar te beginnen met frisse en positieve energie? Díe krijg je zeker van onze fijne wellnessfaciliteiten.

Ontspannen in onze sauna’s en baden is naast rustgevend óók nog eens super goed voor je lichaam! Gun jezelf deze maand wat extra ontspanning én een goede gezondheid. Warm op en versterk je immuunsysteem door een bezoek aan onze sauna’s. Tijd om het jaar goed te beginnen!

Gezichtsbehandeling

Het nieuwe jaar staat je goed!

Voel je je goed, dan zie je dat ook in de spiegel. Maak jouw dag in Thermen Berendonck nóg fijner, maak het helemaal compleet met een ontspanmoment in ons luxe beautycentrum. Het is tijd om even aan jezelf te denken. Omdat het mag, maar vooral om het goed is voor jou!

Een gezichtsbehandeling, massage of verwenmoment voor je voeten… Geef je over aan de goede zorgen van onze beauty-experts. Het mooiste wat je deze maand aandacht kunt geven, ben jij!

Ga voor een gezonde én warme start van het jaar en doe nieuwe energie op

Geniet van onze fijne wellnessfaciliteiten

Laat je meenemen in de oosterse wellnesswereld van Thermen Berendonck.

Ontdek al onze sauna's, ervaar de energie van onze baden en bronnen. Beleef onze rustruimten, restaurants en tuinen... Kies en geniet!

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

lees verder

Maak een keuze.