Wat wil je reserveren?
Sauna entree luxe arrangementen
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

Geniet weer van magische wellness!

Zomerse ontspanning

Goed voor lichaam én geest!

Ervaar de magie van onze baden, beleef de unieke en sprookjesachtige sauna's en droom weg tijdens een gezichtsbehandeling of massage. Ga op intense smaakontdekking in ons oosterse restaurant en geniet van een verfrissend drankje op onze ruime en zonnige ligweide.

Met onze wonderlijke wellness en fijne zomerarrangementen beleef jij een heerlijke mini-vakantie in eigen land. Kom jij de zomer bij ons doorbrengen?

Kies hieronder de ontspanning die bij jou past!

Veilig én gezond ontspannen..

Mini-vakantie in eigen land

Eindelijk even weg. Toch nog op vakantie, in eigen land. Stap binnen in de magische wereld van duizend-en-een-nacht...

Float en geniet in het unieke zoutwaterbad. Ervaar de oosterse rust en kalmte uit India in de Chaay Ghar Sauna. Waan je op een tropische bestemming tijdens een heerlijke Hamambehandeling. En, doe gratis(!) mee aan één van de betoverende wellnessbelevingen. Je zomerse dag compleet maken? Laat je verrassen door onze chefs, ontdek de smaken, geuren en kleuren van India. Je proeft de weldadige warmte van de oosterse zon. 

Maak van jouw dagje sauna een échte vakantiedag. Beleef een zomer vol warmte en wellness. Kies jouw ultieme arrangement, pak je koffers en ga er even lekker tussenuit.

Kies jouw arrangement

Goed voor je gezondheid

Je lichaam is je dankbaar na een dag ontspannen in ons resort. En je geest wordt blij van onze unieke saunarituelen, dat is zeker!

Onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Met een regelmatig bezoek aan onze sauna’s werk je aan een betere weerstand en op deze manier kun je dus een griepje of verkoudheid te lijf gaan. Wil je juist nu je weerstand verhogen en werken aan je gezondheid? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

Waarom is sauna goed voor je?

Veilig en zorgeloos genieten

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij – vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan. Binnen deze tijd kun je heerlijk, veilig en zorgeloos genieten van al onze faciliteiten.

Want, oók in onze sauna’s, baden en onze restaurants werken we met een beperkte maximumcapaciteit. Dit betekent dat we jou alle rust, ruimte én aandacht kunnen bieden. Genieten als een ware VIP dus!

Onze maatregelen

Geef wellness cadeau!

Júist na zo'n bijzonder jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

ontdek

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Maak een keuze.