Meditaties & Yoga

Laat je meevoeren!

Wil je naast je lichaam ook je geest volledig ontspannen tijdens een bezoek aan Thermen Berendonck? Dan zijn onze meditaties en Yogasessies écht iets voor jou. Kom even helemaal tot jezelf; een échte toevoeging aan jouw dagje wellness.

Droomreis

Laat je meevoeren op reis in je eigen dromen. Kom helemaal tot rust door de ontspannende klanken van oosterse instrumenten en de geur van wierook. Een moment om de aandacht te brengen waar je dat het meest nodig hebt. Een heerlijke energieboost!

Yoga Nidra

Kom helemaal tot rust op de heerlijke waterbedden in onze rustruimte. En maak kennis met een bijzondere vorm van yoga waarbij je lichaam balanceert tussen wakker en slapen. Een fijne stimulans voor lichaam én geest. Voor iedereen toegankelijk, ook als je geen ervaring hebt met yoga.

Een wisselend programma!

De bovengenoemde sessies zijn slechts twee voorbeelden van het grote aanbod. Bekijk op jouw dagje ontspanning op de grote schermen welke sessie er gegeven wordt. Bij Thermen Berendonck proberen we continue weer nieuwe rituelen en meditaties toe te voegen aan ons belevenisprogramma, zodat geen dag hetzelfde is. 

Ontdek onze opgietingen

Lees hier alles over de opgietingen bij Thermen Berendonck.

Onze unieke rituelen

Ontdek de unieke rituelen van Thermen Berendonck.

Maak een keuze.