Wat wil je reserveren?
Sauna entree Sauna arrangement

Voetbehandelingen

Je voeten mogen gezien worden!

Voetreflex drukpuntmassage

Je voeten weerspiegelen je hele lichaam. Met een voetreflex drukpuntmassage masseren we drukpunten die direct in verbinding staan met je organen en zenuwen. Eigenlijk krijg je hiermee dus een lichaamsmassage. Het voelt goed voor je voeten, maar het echte effect merk je in je lijf.

aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.

Pedicure

Je voeten worden vaak vergeten, maar kunnen wel wat extra verzorging en liefde gebruiken. Geef ze de aandacht die ze verdienen. We knippen en polijsten je nagels; je voeten worden verzorgd en verwend! We gebruiken alleen de beste producten van OPI. Je voeten zijn je dankbaar!

Pedicure | 35 min
€59,95
Pedicure | 50 min
€67,95

OPI GelColor voet

Met GelColor van OPI ben je verzekerd van schitterende, glanzende nagels. Voor een mooi, verzorgd én langdurig resultaat. Draagt als een gel, maar voelt en ziet er uit als een nagellak. Ideaal voor speciale gelegenheden of voor tijdens je vakantie.

Verwijderen | 25 min
€42,95
Behandeling | 50 min
€62,95

BABOR SPA Voetbehandeling

Je voeten worden vaak vergeten, maar kunnen wel wat extra verzorging en liefde gebruiken. Geef ze de aandacht die ze verdienen. Tijdens deze behandeling geniet je van een heerlijke reiniging, scrub én massage. Je voeten zijn je dankbaar!

BABOR SPA Voetbehandeling
€44,95

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

lees verder

Maak een keuze.