Wat wil je reserveren?
Sauna entree luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

Ayurvedische massage

Balans, rust en nieuwe energie

Diepe ontspanning, nieuwe energie en innerlijke balans. De Ayurvedische massage brengt je veel én is uniek in zijn soort. De combinatie van zachte strijkbewegingen en warme oliën maakt energie vrij in je lichaam. Met balans en een blij gevoel als resultaat. Dit is oosters geluk in z’n puurste vorm. En ja, dat moet je echt een keertje zelf ervaren!

Meest gekozen

Ayurvedische massage

35 minuten
  • zachte massage 
  • activeert lymfewerking en bloedsomloop
  • draagt bij aan zelfherstellend vermogen van je lichaam
  • gehele achterzijde van je lichaam wordt gemasseerd

Ayurvedische massage

50 minuten
  • Activeert lymfewerking en bloedsomloop
  • Draagt bij aan zelfherstellend vermogen van je lichaam
  • Zowel de achter- als voorzijde van je lichaam wordt gemasseerd
  • Inclusief hoofdmassage
Ayurveda

De Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is onderdeel van de Indiase holistische kijk op welzijn en gezondheid, oftewel de Ayurveda. Deze visie ontstond meer dan 5.000 jaar geleden en is gebaseerd op drie basiskrachten, ook wel dosha’s: Vata, Pitta en Kapha.

Ieder mens wordt geboren met een eigen combinatie van de dosha’s. Deze vormen mede je persoonlijkheid, voorkeuren en gewoonten. Maar ook je zwakke en sterke punten.

Bij de Ayurvedische massage spelen de dosha’s en energetische balans een grote rol. Deze massage is dus naast een ontspannende ook een heel persoonlijke ervaring. Dat maakt elke massage een uniek moment.

Wat voor iedereen geldt is dat de Ayurvedische massage goed doet en een weldadig en herstellend effect heeft op het gehele lichaam. Je weerstand, bloedsomloop, spieren, gewrichten en je algehele welzijn krijgen een flinke boost. Je voelt je heerlijk én in balans na een Ayurvedische massage in Thermen Berendonck!

Het geheim van deze massage?

Dat zit hem in de langgerekte, langzame massagebewegingen. Hierdoor kom je in een diepe ontspanning en glijden stress en vermoeidheid van je lichaam. Pure verwennerij dus. Maar deze massage is meer dan dat!

De Ayurvedische massagetechnieken hebben een gunstige invloed op je weerstand, lymfesysteem en bloedsomloop. Ook klachten aan onder meer rug, nek en schouders worden voelbaar minder. Beleef deze massage en voel je weer helemaal in evenwicht!

Maak je dag compleet

Boek een fijne massage

Naar onze behandelingen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees er alles over

Maak een keuze.