Wat wil je reserveren?
Sauna entree luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

Anti stress massage

Vaarwel stress, dag drukte van alledag

Hallo ontspanning! De anti stress massage geeft alle ruimte aan rust en relaxen. Een moment helemaal voor jezelf. Terwijl de snelle wereld om ons heen z’n gang gaat, trek jij de deur dicht en neem je plaats op onze fijne massagebank. Ga lekker liggen, sluit je ogen en geniet.

Onze masseur richt zich volledig op jou. Er is volle aandacht voor die plekken waar stress en vermoeidheid vaak het meest voelbaar zijn: rond je nek en schouders. De aangename massagetechnieken en zachte bewegingen geven je maximale ontspanning. Een heerlijke aanvulling op jouw relaxte saunadag in Thermen Berendonck!

Meest gekozen

Anti stress massage

35 minuten
  • Ontspannende massage van schouders en nek
  • Geniet van het effect van een hoofdhuidmassage
  • Kan hoofdpijnbestrijdend werken
Massages

Dit doet de massage

Stress, spanning en vermoeidheid. We kennen het allemaal. Tegenwoordig is het aan de orde van de dag in onze levens. In alle drukte en hectiek is het makkelijk om jezelf te vergeten en moeilijk om eens écht stil te staan. Terwijl je dat wél zo graag zou willen.

Het gevolg van altijd doorgaan en op scherp staan? Je herkent het vast: gespannen spieren, hoofdpijn, klachten in je nek en rug. En soms merk je zelfs dat je spijsvertering hapert en je adem continu hoog zit. Onze tip: doe jezelf een groot plezier en ontdek onze anti stress massage. Hiermee kom je tot jezelf en weer in balans.

De anti stress massage is vooral gericht op jouw nek en schouders. Inderdaad, die plekken waar stress zich graag nestelt. Juist hier verlicht deze massage blokkades en stramme spieren. Het effect? Je voelt je energieker én meer ontspannen. Heerlijk dus om jouw dag in Thermen Berendonck mee te starten.

Maak je dag compleet

Boek een fijne massage

Naar onze behandelingen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees er alles over

Maak een keuze.