Wat wil je reserveren?
Sauna entree Sauna arrangement

Exclusieve massage

Maak je dagje wellness compleet en boek een van deze unieke massages

Excellente massage

Wat heb jij vandaag nodig? Iets meer druk? Of juist een beetje aandacht schenken aan je nek en schouders? Onze masseurs zijn ware experts en kennen de kneepjes van het vak. Je wordt in de watten gelegd met een persoonlijke én perfecte massage die aansluit bij wat jouw lichaam vraagt. Geniet ervan!

AANTAL MINUTEN EN PRIJS
65 minuten
v.a. €99,95 p.p.
80 minuten
v.a. €119,95 p.p.

Lomi Lomi massage

Een heerlijke zomerse massage met kokosolie in Hawaïaanse sferen. De Lomi Lomi massage is een eeuwenoude techniek die je spieren, zenuwstelsel, bloedsomloop en zintuigen stimuleert. Luister naar de vrolijke Hawaïaanse muziek en ga op korte vakantie. Na deze massage voel je je fris, ontspannen en herboren.

AANTAL MINUTEN EN PRIJS
50 minuten
€79,95 p.p.
65 minuten
€94,95 p.p.

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is naast een bijzondere, vooral ook een diep ontspannende ervaring. Bij deze energetische massage gebruiken we speciale, warme oliën. De steeds herhalende, lange, rustige massage-strijkbewegingen brengen je ontspanning én een innerlijke balans.

AANTAL MINUTEN EN PRIJS
50 minuten
€79,95 p.p.
65 minuten
€94,95 p.p.

Mindfulness massage

Stap even uit je hoofd, laat je gedachten voor wat ze zijn. Tijdens een Mindfulness massage brengt onze masseur je weer in contact met je lichaam. Door de aanraking ben je helemaal in het nu en ervaar je het huidige moment. De weldadige bewegingen en zachte druk van de massage maken je bewust van je lichaam.

AANTAL MINUTEN EN PRIJS
50 minuten
€79,95 p.p.
65 minuten
€94,95 p.p.

Magnesium massage

Voor een gezonde balans tussen lichaam én geest. Wist je dat magnesium de derde levensbehoefte is na zuurstof en water? Magnesium zorgt voor ontspanning, is goed voor je hart, je spieren, je huid, je stofwisseling en zorgt er tevens voor dat je hormonen in balans blijven.

AANTAL MINUTEN EN PRIJS
65 minuten
€94,95 p.p.

Indiase hoofdmassage

Verzachtend, ontspannend en verkwikkend. Met een Indiase hoofdmassage doe je nieuwe energie op en kom je in balans. Dat weten ze in India al eeuwenlang, en nu kun jij het ervaren bij ons in Thermen Berendonck. Sluit je ogen en voel hoe deze massage jouw schouders, nek en hoofd volledig doet ontspannen. Adem in, adem uit…

Kies uit: Energie of Kracht
Kracht | 20 min
v.a. €44,95 p.p.
Energie | 20 min
v.a. €44,95 p.p.
Energie | 35 min
v.a. €59,95 p.p.
Energie | 50 min
v.a. €79,95 p.p.

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

lees verder

Maak een keuze.