Wat wil je reserveren?
Sauna entree luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

OPI Gelcolor

Stralende nagels, puur geluk!

Laat ze stralen, die prachtige nagels. Onze OPI specialisten ontvangen je graag in ons betoverende beautycentre. Met aandacht en precisie maken ze jouw nagels keurig en kleurig met de fijne gellakken van OPI. Goed verzorgd, voor vandaag en nog lang daarna!

GelColor by OPI 35 minuten voet

35 minuten
  • Laat je nagels weer stralen.
  • Heb je nog gellak op de nagels? Boek dan de behandeling 'Verwijderen van Gel-color' bij.

Over GelColor by OPI

OPI is een Amerikaans cosmetica merk dat sinds 1993 ook in Nederland verkrijgbaar is. Hun GelColor lak behoort zonder twijfel tot de meest populaire producten. Er is een zeer breed assortiment kleuren verkrijgbaar, elk voor- en najaar aangevuld met 12 nieuwe trendy kleuren. Met GelColor by OPI ben je verzekerd van schitterende, glanzende nagels. GelColor by OPI is uiteraard ook ideaal op je teennagels. Voor een mooi, verzorgd en langdurig resultaat.

Hoe lang blijft OPI nagellak zitten?
GelColor by OPI is een revolutionaire nagellak die bestaat uit een speciale gel. Dit resulteert in een optimale hechting. Onze beauty specialist laat de GelColor lak uitharden onder een LED lamp, waardoor deze direct droog is. Hierdoor is het risico op beschadigingen minimaal. De kleur blijft (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagels) maar liefst twee weken perfect zitten. Zonder de intense hoogglans te verliezen.

De lang houdende kleuren maken OPI gellak ideaal voor speciale gelegenheden. Voor wie geen tijd heeft om telkens opnieuw haar nagels te lakken. Of voor wie zich op vakantie geen zorgen wil maken over haar nagellak.

OPI gellak is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder je natuurlijke nagels te beschadigen. Of je laat het aan onze beauty specialisten over.

Laat jij je nagels stralen?
Boek een OPI gellak behandeling bij Thermen Berendonck.

Maak je dag compleet

Boek een fijne massage

Naar onze behandelingen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees er alles over

Maak een keuze.