DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 10 oktober.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Hamam

Ultiem oosterse massage en reinigingsritueel.

Hamam deluxe

Ervaar deze traditionele scrub van je lichaam inclusief een heerlijk zeepritueel waarbij de achter- en voorzijde van het lichaam wordt gemasseerd. Geniet van 50 minuten pure ontspanning!

aantal minuten en prijs
50 minuten
€74,95 p.p.

Hamam Kahve Royaal

Laat je meenemen in de beleving van een mooie Turkse zomeravond. Kom tot rust met een massage met heerlijke olijfzeep. Daarna volgt een scrub met vers gemalen koffie. Verzorgd, stimulerend en voedend voor de huid. En een erg lekkere geur die je helemaal thuis doet voelen. Wedden dat jij na deze behandeling weer helemaal opgeladen bent?

Aantal minuten en prijs
65 minuten
v.a. €89,95 p.P.

Hamamritueel

Ontdek en beleef een van de mooiste Hamam van Nederland in ons oosters badhuis. Onze ervaren Hamam experts kennen elke stap van een authentieke hamamritueel. En dat merk je. 

Ga rustig liggen, geef je over aan de aandacht en rust en… geniet! Je voelt je fris en herboren na onze Hamam.

Oosters Badhuis

Een bezoek aan de Hamam begint in ons oosters badhuis met een stoombad. Daarna mag je plaatsnemen op een verwarmde stenen tafel. Het ritueel start met een scrubritueel, waarbij de Tellak een speciale scrubhandschoen van ruwe zijde (een zogeheten kese) gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na een opgieting met warm water word je met Hamimi zeep en een traditionele zeepzak ingezeept. Je lichaam raakt in een diepe staat van ontspanning. Na afloop word je nogmaals afgespoeld met warm water. Het Hamam-ritueel wordt afgesloten met Turkse thee en lokum (Turks fruit).

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

Lees verder

Maak een keuze.