Wat wil je reserveren?
Sauna entree luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

SeaCreation Gezichtsbehandeling

Jij ziet, iedereen ziet het!

Laat je verrassen en verwonderen door het effect van de SeaCreation Gezichtsbehandeling. Tijdens deze extra lange en exclusieve behandeling verwennen we jouw huid met de fijne en effectieve producten van Babor. Na deze behandeling oogt je huid stralender en jonger. Jij ziet, iedereen ziet het!

Gezichtsbehandeling SeaCreation

80 minuten
  • Lange, exclusieve gezichtsbehandeling
  • Meest effectieve producten van BABOR
  • Exclusieve green caviar algae extract
  • Magische werking op de huid
  • Effective touch massage

Gun jezelf een stralende, jonger uitziende huid

SeaCreation is een exclusieve, extra lange gezichtsbehandeling met de meest fijne en effectieve producten van Babor.

Wat onze SeaCreation gezichtsbehandeling nu zo uniek maakt? Dat zijn de producten die bij deze behandeling worden gebruikt. Deze bevatten onder andere Babor thermophilus. Dit thermoactieve micro-organisme leeft in de diepzee van de Guaymas baai. In dit vulkanische gebied is de temperatuur van het water constant aan verandering onderhevig. De Babor thermophilus is echter in staat om moeiteloos zijn DNA aan te passen. Hij beschermt je huidcellen tegen vrije radicalen en stress en optimaliseert de celvernieuwing. Dit is gecombineerd met Glycocéane GP3, één van de meest effectieve anti-aging proteïnen die het huidweefsel verstevigen en de huid zichtbaar strakker maken. Ook het exclusieve green caviar algae extract is toegevoegd. Deze drie ingrediënten hebben samen een bijna magisch effect op de huid!

De SeaCreation gezichtsbehandeling
De behandeling begint met een grondige reiniging van de huid. Vervolgens wordt er een masker aangebracht dat de doorbloeding stimuleert en tevens fungeert als een vitaliteitscheck voor de huid; het laat zien op welke plekken de huid behoefte heeft aan extra voeding. Na het masker wordt er een enzymenpeeling aangebracht. Terwijl dit inwerkt worden je handen en armen heerlijk gescrubd met zeezout. Na de enzymenpeeling krijg je vliesmasker. Terwijl dit masker zijn werk doet, worden je handen en armen gemasseerd met de speciaal voor Thermen Berendonck ontwikkelde SeaCreation crème. Na het verwijderen van het vliesmasker wordt je huid verwend met de door Babor ontwikkelde Effective Touch Massage. Tot slot wordt er een serum aangebracht, dat maar liefst vier keer zoveel werkzame stoffen bevat als een crème. Je huid is als herboren!

Ja, ik wil een SeaCreation gezichtsbehandeling boeken!
Ervaar zelf hoeveel verschil de producten van Babor kunnen maken. Reserveer vandaag nog de unieke SeaCreation gezichtsbehandeling bij Thermen Berendonck en laat je verwennen door onze beautyspecialisten.

Maak je dag compleet

Boek een fijne massage

Naar onze behandelingen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees er alles over

Maak een keuze.