Webshop
Divali festival Thermen Berendonck

Divali; het feest van duizend-en-één lichtjes

In het weekend van 6 en 7 november maken we ons resort nóg sfeervoller, magischer én warmer. Met een feest van duizend-en-één lichtjes: het Divali feest

Ben jij erbij?

bekijk
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Introduction image

Dr. BABOR Cleanformance

Verbeter de huid van binnenuit

Wij geloven in schoonheid. Beter nog: onze beauty-experts weten precies wat er voor schoonheid nodig is. En veel van deze schoonheid komt uit onze directe omgeving, puur natuur! Zó ook de producten die we gebruiken tijdens onze Dr. BABOR Cleanformance behandeling. ‘Clean’ formuleringen met minstens 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Vegan én effectief. Perfect voor de jonge huid, maar ook voor de milieubewuste vrouw!

Gezichtsbehandeling Clean Formance

50 minuten
  • Vegan & clean producten
  • Heerlijk ontspannend
  • Reiniging met biologisch afbreekbare reinigingspads
  • Stimmulering van de doorbloeding
  • Dieptereiniging met de Multi Clay Cleanser en de Deep Cleansing Pads
  • Serum wordt ingemasseerd
  • Heerlijke massage met een intensief verzorgend masker
  • Afsluitende oogverzorging en gezichtsverzorging

Dit doet Dr. BABOR Cleanformance voor jou

Kies voor een gezonde teint die van binnenuit straalt. De Dr. BABOR Cleanformance behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gedehydrateerde, veeleisende jonge huid.

Tijdens de behandeling wordt de huidbarrière op een natuurlijke manier versterkt en de huid tegelijkertijd intensief gehydrateerd. Het resultaat? Een frisse, gezond uitziende, stralende huid met een zachte glans. Een teint die zo zacht straalt alsof deze met ochtenddauw is bedekt, de zogeheten ‘Dewy skin’. Oftewel: geniet van een dauwfrisse huid.

 

Veganistische verzorging

Bewustzijn gaat voor steeds meer mensen een belangrijke(re) rol spelen in hun leven. Bewustwording van wat je eet, maar ook wat je op je huid aanbrengt. Steeds vaker vragen we onszelf af waar onze producten en ingrediënten nu eigenlijk vandaan komen. En steeds vaker kiezen we bewust voor natuurlijke producten.

Cleanformance van Dr. BABOR staat voor ‘Clean Beauty’. Vrij van dierlijke ingrediënten, gluten, lactose, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastics en synthetische geuren. Wat er dan wél in zit? De ‘normale’ maximale performance die we van Dr. BABOR gewend zijn. Pre- en probiotica zorgen voor een ‘healthy glow’ en werken als een beschermingsschild tegen milieu-invloeden. Want, alleen een goed beschermde en gezonde huid kan immers stralen!

Sauna cadeaubon

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Maak een keuze.