Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Gezichtsbehandelingen

Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze heerlijke gezichtsbehandelingen

Ontspannende gezichtsbehandelingen

Thermen Berendonck heeft voor jou een groot aanbod aan gezichtsbehandelingen. Weldadig voor jouw totale ontspanning en rust. Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze heerlijke gezichtsbehandelingen.

Varianten en prijzen
Skinovage
€69,95 p.p.
Cleanformance
€69,95 p.p.
Grand Cru
€89,95 p.p.

Anti-aging gezichtsbehandelingen

Bescherm je huid en houd je cellen jong met onze speciale anti-aging behandelingen. Voor ieder huidtype én leeftijd bieden we een anti-aging behandeling die bij jou én je huidbehoefte past. Al vanaf 30 jaar.

Varianten en prijs
HSR lifting | 50 min
€74,95 p.p.
Reversive | 80 min
€104,95 p.p.

Specialistische behandelingen

Je gezicht is sterk en kwetsbaar tegelijk. Iedere huid is anders, maar voor ieder huidtype en ieder huidprobleem is een oplossing. Onze uitvoerig geteste Dr. BABOR behandelingen bieden dé oplossing voor concrete huidproblemen en zorgen voor een optimaal resultaat zonder geur- en synthetische kleurstoffen.

Varianten en prijs
Neurosensitive | 65 min
€84,95 p.p.
Detox | 65 min
€84,95 p.p.
Lifting | 65 min
€84,95 p.p.
Purity | 65 min
€84,95 p.p.

Gezichtsbehandelingen

Thermen Berendonck heeft voor jou een groot aanbod aan gezichtsbehandelingen. Weldadig voor jouw totale ontspanning en rust. Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze heerlijke beauty- of gezichtsbehandelingen. Je bent het waard!

Het cosmeticamerk BABOR, dat in onze salons gebruikt wordt, is van topkwaliteit. Vele toonaangevende spa’s en wellnessresorts van over de hele wereld kozen net als wij voor deze mooie producten.

sauna entree reserveren

Beauty centrum

In het prachtige beauty centrum van Thermen Berendonck heb je een ruime keuze aan massages, maar ook lichaams- en gezichtsbehandelingen. Verwen jezelf met onze ultieme wellness ervaring.

Kies uit verschillende unieke massages (van ontspannend tot meditatief of bijzonder intensief), een heerlijk Oosters hamam ritueel of ga voor de bijzondere werking van een lichaamspakking. Naast al dit fijns is er ook aandacht voor je voeten en handen bij onze pedicure en manicure.

Ons deskundige team van schoonheidsspecialisten en masseurs staat zeven dagen per week voor je klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen. 

Gun jezelf een extra cadeautje op je saunadag! Boek je behandeling direct of kies voor een van onze weldadige arrangementen.

sauna arrangement

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Al vanaf € 10,-

Bestel nu

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Maak een keuze.