Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Ons beautycentrum is geopend

Een moment voor jezelf, even ontsnappen aan de drukte van alledag, weg van alle prikkels én nieuwe positieve energie opdoen: hét kan weer in ons beautycentrum!

Geef je lichaam de aandacht die het verdient, met een heerlijke ontspannende massage, een effectieve gezichtsbehandeling óf met een verwenmoment voor je handen. Goed voor jezelf zorgen en écht de tijd voor jezelf nemen is júist nu zo belangrijk.

En, extra fijn; onze behandelingen zijn nu óók los te boeken.

Een greep uit onze beautybehandelingen ...

Een gezond, fit en mooi lichaam

Quality time, het lijkt soms een overbodige luxe. Maar dat is het niet: het is een belangrijk onderdeel van een gelukkig(er) en gezond(er) leven. Want tijd nemen voor jezelf, daar worden je lichaam en geest blij van. En je weet, wij worden blij als jij blij bent.

We horen het onze beauty experts regelmatig zeggen: met wat extra aandacht voor jezelf zit je gewoon lekkerder in je vel. Voel je je goed, dan zie je dat ook in de spiegel. Je gaat stralen van onze heerlijke beautybehandelingen. Gun jezelf dus een welverdiend genietmoment. Een beautymoment, speciaal voor jou…

Boek direct een behandeling

Genieten in een betoverend beautycentrum

Lief voor je lichaam, goed voor je geest. Het is de basis van alle behandelingen in ons luxe beautycentrum. Een gezichtsbehandeling, massage of verwenmoment voor je handen… Geef je over aan de zorgen van ons beautyteam. Geniet ook vooral van de sprookjesachtige sfeer. Duizend-en-een-nacht op z’n mooist. Pure schoonheid!

Een bezoek aan ons beautycentrum is een cadeautje voor jezelf. Er echt even helemaal tussenuit en je door onze experts laten verwennen. Wij maken gebruik van de producten van BABOR en die zijn een feestje voor je huid. Je voelt je als herboren.

Ontdek het zelf

Onze maatregelen

Bekijk hier al onze maatregelen.

Bekijk

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Maak een keuze.