Reserveer direct
Baden entree
Heb je een voucher?
Voucher inwisselen
DE NL

Hoera, je kunt weer komen genieten!

Maak weer gebruik van je badenkaart

Iedere week, iedere maand of af en toe een uurtje. Als badenkaarthouder weet je wat eindeloos genieten is. Maar, helaas stond jouw badenkaart de laatste weken óók even stil.

Goed nieuws, want vanaf 1 juni is Thermen Berendonck weer geopend! Maak weer gebruik van jouw badenkaart en geniet van onze binnen- én buitenbaden. Waan je in een andere wereld in ons zoutwaterbad. Maak je hoofd leeg tijdens een meditatie of een heerlijke behandeling én kom helemaal tot rust op onze ruime ligweide.

Beleef magische wellness, óók nu onze sauna's nog even gesloten moeten blijven.

Reserveren? Nieuw én noodzakelijk!

Zorgeloos genieten, dat is wat je gewend bent van ons resort én van je badenkaart. En, om dat fijne onbezorgde gevoel vast te blijven houden, hebben we een aantal nieuwe maatregelen opgesteld. Zo vragen we óók jou als badenkaarthouder, om vooraf je entree bij ons te reserveren. En, zo hanteren we vaste aankomst- en vertrektijden.

Alles om onze gastenaantallen te reguleren, alles om de veiligheid en gezondheid van jou en van onze medewerkers te kunnen waarborgen, én alles om jou de rust, ruimte en aandacht te geven die je van ons gewend bent. Dus, welkom terug, maar wel een beetje anders dan anders...

Reserveren:
Stap 1. Klik op de button "boek nu"
Stap 2. Kies de dag waarop jij wilt komen ontspannen
Stap 3. Kies jouw aankomst- en vertrektijd 
Stap 4. Vul je gegevens in en klik op "volgende"

Je ontvangt jouw reserveringsbevestiging per e-mail.

Boek nu
Smoothie op ligbedje

Goed om te weten:

Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze weldadige baden en onze relaxte ligweide én behandelingen. Daarnaast zijn onze restaurants óok geopend. Laat je juist nú met extra aandacht, rust en ruimte door ons verwennen. Gun jezelf deze reis, wij geven je nu (extra) de ruimte!

Ontdek de mogelijkheden, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven.

Oók goed om te weten: Iedere woensdag is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op gemak in badkleding? Kom dan op woensdag bij ons genieten!

Reserveer

1,5 meter samenleving - Thermen Bad Berendonck

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen

Onze maatregelen

Bekijk onze maatregelen

Maak een keuze.