Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Baden arrangement
Entree voucher?
Ik heb een voucher

Geniet van magische wellness

Maak gebruik van je badenkaart

Iedere week, iedere maand of af en toe een uurtje. Als badenkaarthouder weet je wat eindeloos genieten is. Kies jij voor rustige, zomerse dagen? Kom ontspannen bij Thermen Berendonck en maak weer gebruik van jouw badenkaart. Beleef pure ontspanning, dichtbij huis!

We vragen óók jou als badenkaarthouder, om vooraf je entree bij ons te reserveren. En, zo hanteren we verplichte aankomst- en vertrektijden.

Reserveren? Nieuw én noodzakelijk!

Zorgeloos genieten, dat is wat je gewend bent van ons resort én van je badenkaart. En, om dat fijne onbezorgde gevoel vast te blijven houden, hebben we een aantal nieuwe maatregelen opgesteld. Zo vragen we óók jou als badenkaarthouder, om vooraf je entree bij ons te reserveren. En, zo hanteren we vaste aankomst- en vertrektijden.

Alles om onze gastenaantallen te reguleren, alles om de veiligheid en gezondheid van jou en van onze medewerkers te kunnen waarborgen, én alles om jou de rust, ruimte en aandacht te geven die je van ons gewend bent. Dus, welkom terug, maar wel een beetje anders dan anders...

Reserveren:
Stap 1. Klik op de button "boek nu"
Stap 2. Kies de dag waarop jij wilt komen ontspannen
Stap 3. Kies jouw aankomst- en vertrektijd.
Stap 4. Vul je gegevens in en klik op "volgende"
Stap 5. Jouw reservering is compleet en je ontvangt jouw reserveringsbevestiging per e-mail.

Het genieten kan dan beginnen. 

Let op! Heb je een reservering bij ons gemaakt, dan gaat dit direct van jouw badenkaart tegoed af. 

Boek nu

Goed om te weten:

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het (óók als badenkaarthouder) verplicht om je entree bij ons te reserveren. Je geeft een aankomst en vertrektijd op, en binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten. 

  • Iedere woensdag (en vanaf 3 november ook iedere dinsdag)is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op gemak in badkleding? Kom dan op woensdag bij ons genieten!

onze maatregelen

1,5 meter samenleving - Thermen Berendonck

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen

Onze maatregelen

Bekijk onze maatregelen

Maak een keuze.