Wat wil je reserveren?
Sauna entree luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

Vitaliteit arrangement

Zorg dragen voor jezelf: dat is zeker nu enorm belangrijk. Juist in deze tijd, is het goed om je lichaam en geest wat meer aandacht te geven. Een moment van ontspanning in onze sauna’s en heerlijke baden kan je daar goed bij helpen. Vergeet daarbij de innerlijke mens ook niet.

Ondanks dat ons restaurant gesloten blijft, dragen wij zorg voor jouw bloedsuikerspiegel, hydratatie én energiebalans. Met een vitaliteitspakket, want we willen dat je – juist ook nu – compleet én verantwoord blijft genieten. Een gezonde geest heeft immers een gezond lichaam nodig.

Wanneer kom jij ontspannen?
Hele dag
v.a. €52,50 €49,95 p.p.
Avond
v.a. €42,50 €39,95 p.p.
Ochtend
v.a. €39,50 €36,95 p.p.

Goed voor je gezondheid

Smaakvol én gezond genieten. Je lichaam en geest zijn je dankbaar na een dagje ontspannen bij Thermen Berendonck. Naast dat je helemaal tot rust komt, is een saunabezoek ook heel gezond. Om op een verantwoorde manier te genieten van onze sauna’s, bieden wij een vitaliteitspakket aan. Compleet ontspannen, noemen we dat!

Dit ga je beleven:

 • Sprookjesachtig genieten van de (zwem)baden, whirlpools en het magische zoutwaterbad
 • Genieten van alle saunafaciliteiten
 • Kom heerlijk tot rust in onze rustruimten
 • Inclusief vitaliteitspakket (zodat jij tijdens jouw bezoek kunt blijven hydrateren en je bloedsuikerspiegel op peil houdt.)
  • Flesje water
  • Verse smoothie
  • Gezonde reep
  • En nog veel meer!

Neem deel aan ons unieke belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Dit arrangement is geldig t/m 17 december 2020 op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

Reserveer direct

Goed om te weten:

In ons resort gelden onverminderd de regels die al sinds maart van kracht zijn voor jouw veiligheid, die van andere gasten en die van onze medewerkers. Daarbij is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren. Wij hanteren een maximum aantal gasten per dag – om zo de 1.5 meter afstand én jouw en onze veiligheid te kunnen waarborgen. Dit betekent extra rust én ruimte voor jou!

Je kunt op dit moment gewoon van onze saunafaciliteiten, baden en het beautycentrum komen genieten zoals je dat bij ons gewend bent. Helaas zijn wel onze wellness restaurants gesloten. Daarom bieden we een verantwoord alternatief in de vorm van een vitaliteitspakket.

Op onze speciale maatregelen pagina vind je alle maatregelen op een rij, in een handig overzicht.

Onze maatregelen

Verantwoord genieten

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: een regelmatig saunabezoek is gezond. Zo beschermt het je tegen verkoudheden en virussen, verbetert het je bloedsomloop en heeft het een ontspannend effect op je spieren. Maar, wil je het zo gezond houden dan is voldoende water drinken ook van belang. En een juiste voeding. Waarom?

 • Sauna en zweten gaan samen. Dat betekent dat je vocht verliest. Om je vochtopname op peil te houden is het van belang voldoende te blijven drinken. Drink daarom vóór en na je sessie in de sauna.

 • Een saunabezoek is hard werken voor je lichaam. In de sauna verbrand je ook calorieën door te zweten. Om te voorkomen dat je duizelig wordt en ervoor te zorgen dat je energiebalans én bloedsuikerspiegel op peil blijven, is het verstandig om tijdens je saunabezoek een lichte maaltijd te nemen. Een salade, fruit of granolabar zijn perfecte voorbeelden van lichte tussendoortjes. Je lichaam heeft al veel werk om zich te verweren tegen de warmte en daarom moet je ‘m niet meer vermoeien met een zware vertering.

boek nu

Maak een keuze.