Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Ultiem genieten

Hét meest complete sauna arrangement. Maak jouw dag ontspanning helemaal compleet met een heerlijke 3-gangen lunch of diner én massage naar keuze van 50 minuten. Geniet van de herfst bij Thermen Berendonck. Beleef ultieme ontspanning.

Maak de koude dagen heerlijk warm met magische wellness en saunarituelen bij Thermen Berendonck

RESERVEER NU DIT ARRANGEMENT:
Dag
v.a. €131,85 €109,95 p.p.

Dit ga je beleven:

 • Genieten van alle saunafaciliteiten
 • Sprookjesachtig genieten van de (zwem)baden en het meer van Berendonck
 • Geniet van een weldadige massage of gezichtsbehandeling van 50 minuten naar keuze:
  • Gezichtsbehandeling
  • Ontspanningsmassage
  • Hamam
  • D-stress behandeling
  • Lomi Lomi massage
  • Anti-stress massage
 • Geniet van een 3-gangen live cooking lunch(buffet) (of upgrade naar een 3-gangen diner á € 10,- p.p.)

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Van € 131,85 nu slechts € 109,95 p.p.

boek direct

Zorgeloos genieten & ontspannen

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen.
Daarom is het 
verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

Onze maatregelen

Beleef een hartverwarmende winter

Dit jaar wordt jouw winter extra fijn en zacht. Geniet van de mooie taferelen van de winter in het misschien wel besneeuwde Thermen Berendonck. Terwijl het buiten guur en koud is, zit jij lekker binnen bij een houtgestookte saunakachel te genieten van de warmtedeken die om je lichaam valt. Fijn, ontspannen én ook nog eens goed voor je gezondheid. Een dagje sauna zorgt niet alleen voor rust en ontspanning, maar ook voor meer energie en een verhoogde weerstand.

Júist in de winter is sauna zo fijn en zo goed voor je. Voel de tintelende frisheid van onze baden, zie de ijskristallen vanuit de Panoramasauna, neem (als je durf) een ijskoude duik en ga winterzwemmen in het meer van Berendonck én geniet van hartverwarmende verhalen en opgietingen in onze sauna’s

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Al vanaf € 10,-

Bestel nu

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Maak een keuze.