Wat wil je reserveren?
Sauna entree luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

Relax arrangement

Spanning in je lichaam, daar wil je van af. Heb je soepele spieren, dan beweeg je een stuk makkelijker. Datzelfde geldt voor je mentale jou. Want ben je ontspannen, dan kun je met meer souplesse omgaan met de dagelijkse hectiek. Juist in deze tijd, is het goed om je lichaam én geest wat meer aandacht te geven. En meer ontspanning, want dat verdien je!

Gun je jezelf ook een relax-moment? Wij verwennen je met een heerlijke ontspanningsmassage, onze fijne baden én hartverwarmende sauna’s.

Wanneer kom jij ontspannen?
Hele dag
v.a. €87,45 €69,95 p.p.
Avond
v.a. €77,45 €59,95 p.p.

Goed voor je gezondheid

Je lichaam en geest zijn je dankbaar na een dagje genieten bij Thermen Berendonck. Naast dat je even helemaal tot rust komt, is een saunabezoek ook heel gezond! Laat alle zorgen voor die ene dag achter je én verhoog tegelijkertijd je weerstand. Ideaal, juist in deze tijd! 

Dit ga je beleven:

  • Sprookjesachtig genieten van al onze saunafaciliteiten
  • Ontspannen in onze heerlijke (zwem)baden, whirlpools én ons unieke zoutwaterbad
  • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten
  • Ultiem genieten van een weldadige ontspanningsmassage van 35 minuten

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Dit arrangement is geldig t/m 17 december 2020 op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

Reserveer direct

Goed om te weten

In ons resort gelden onverminderd de regels die al sinds maart van kracht zijn voor jouw veiligheid, die van andere gasten en die van onze medewerkers. Daarbij is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren. Wij hanteren een maximum aantal gasten per dag – om zo de 1.5 meter afstand én jouw en onze veiligheid te kunnen waarborgen. Dit betekent extra rust én ruimte voor jou!

Je kunt op dit moment gewoon van onze saunafaciliteiten, baden en het beautycentrum komen genieten zoals je dat bij ons gewend bent. Helaas zijn wel onze wellness restaurants gesloten, maar we zorgen voor een verantwoord alternatief in de vorm van gezonde fruitsnacks, smoothies en vitaliteitspakketten.

Op onze speciale maatregelen pagina vind je alle maatregelen op een rij, in een handig overzicht.

Onze maatregelen

Een massage, daar word je gelukkig van!

Een massage is naast heel fijn, óók goed voor lichaam en geest. En dat heeft een aantal redenen.

De persoonlijke aandacht die je krijgt zorgt ervoor dat je helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam zich herstelt. Daarnaast wordt door een massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress én verhogen je geluksgevoel.

In ons beautycentrum kun je kiezen uit massages van 35 minuten of 50 minuten. Het is maar net wat jij op dat moment nodig hebt, pure verwennerij!

Reserveer direct

Maak een keuze.