Reserveren
DE EN NL

Nazomeren..

en wegdromen

vanaf €39,95 p.p.
Ja, ik kom genieten

Geef je dag nóg meer smaak met een gezonde lunch; een live cooking lunchbuffet. Geniet van een hele dag wellness en smul van verse en biologische producten & proeven van het goede leven.

Eet lekker!

Betoverend nazomer moment:

  • Een hele dag genieten in de sauna
  • Live cooking buffet
  • Ook inbegrepen in dit arrangement: oprechte aandacht en pure verwennerij. 

Normaal € 58,45 nu vanaf slechts € 39,95 p.p.

Boek nu

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 21 december 2019, op basis van beschikbaarheid. Kom jij ontspannen op vrijdag, zaterdag of zondag dan geldt er een toeslag van € 3,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties en/of (hotel-)arrangementen.

Iedere woensdag is het badkledingdag, het dragen van badkleding is dan verplicht. 

Reserveer direct

Betoverende wellness

De zon lacht je toe, kleurige blaadjes ritselen in een zachte bries. Bij Thermen Berendonck zie je de zomer langzaam overgaan in de herfst. Hier beleef je een heerlijk warm najaar. Omringd door sprookjesachtige sauna rituelen en de wonderlijke wereld van duizend-en-een-nacht.

Kies voor een zonnig najaarsarrangement en beleef het fijnste van Azië zonder je koffer te hoeven pakken. Ervaar de magische wellness van Het Sauna Theater, beleef een Indiase droom in de Chaay Ghar sauna, voel de oosterse warmte van de House of Maharadja sauna.

Jouw dag in Thermen Berendonck wordt nóg completer met een genietmoment in ons buffetrestaurant. Hier serveren onze chefs de smaken, geuren en kleuren van India. Je proeft de weldadige warmte van de zon.

Gezichtsbehandelingen, massages, verwenmomenten voor je voeten… Je bent in goede handen bij ons beautyteam.

Entree & massage

Nu v.a. € 49,95 per persoon.
Ruim 40% korting!

bekijk

Entree met buffet & massage

Nu v.a. € 59,95 per persoon
Bijna 50% korting!

bekijk

Maak een keuze.