DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 11 april.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Ontspan in de avonduren

Laat de drukte van de dag achter je én doe nieuwe energie op in de avonduurtjes. Kies voor een heerlijke avond sauna mét live cooking diner of mét massage. Wij geven je de tijd en ruimte.

Entree vanaf 16.00 uur
Entree avond
v.a. €32,50 p.p.
Entree & diner
v.a. €54,95 p.p.
Entree & massage
v.a. €89,95 p.p.

Naar de sauna in de avonduren?

De avond is nog lang, doe lekker rustig aan!

Begin met een uitgebreid live cooking diner, geniet van een ontspannende massage en droom even helemaal weg in onze sauna's. Terwijl jij langzaam je ogen sluit, gaat de zon langzaam onder en maakt zij plaats voor een prachtige sterrenhemel. Geniet van dit prachtige licht, dat samen met onze verlichte sauna’s en sfeervolle tuin zorgt voor een magische ambiance. Hoe fijn is het om je dag zo heerlijk af te sluiten?

Dit zijn de voordelen!

Na een lange, drukke (werk)dag op de bank ploffen is verleidelijk, maar er is een fijnere én effectievere manier om de (kantoor)stress achter je te laten en om volledig tot rust te komen. Wat de voordelen zijn van een avondje genieten in de sauna? Wij zetten ze voor je op een rij…

  • Een avond-entree is voordelig(er)
  • Even niet werken, niet koken én alleen ontspannen
  • Sfeervol ontspannen in een heel ander licht
  • Je krijgt alle rust én ruimte
  • Geniet van een einde-van-de-dag-ritueel en slaap lekker…

Wil je alle voordelen lezen? 

Thermen Berendonck in een heel ander licht

Sfeervol ontspannen in de avonduurtjes? Dan ben je bij Thermen Berendonck op de juiste plek! Nu de avonden weer langer worden, het steeds eerder donker wordt, verschijnt er boven ons resort een prachtige sterrenhemel. Geniet van dit bijzondere licht, terwijl je drijft op het zachte, zilte water van ons zoutwaterbad, óf terwijl je opwarmt in onze Panoramasauna of in één van onze whirlpools. Een magisch uitzicht, dát is gegarandeerd!

Een hele dag ontspannen?

Bekijk hier onze sauna-arrangementen

Arrangementen

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

Lees verder

Maak een keuze.