Wat wil je reserveren?
Sauna entree
Heb je een voucher?
Voucher inwisselen
DE NL

Entree met lunch

Ontspannen én culinair genieten.

vanaf €49,95 p.p.
reserveer direct

Nóg meer genieten is het vanaf 1 juli. Dan zijn ook alle andere faciliteiten weer open: onze weldadige sauna’s, stoombaden én infrarood. Alles. Wellness én aandacht zoals je dat van ons gewend bent!

Drijf en droom weer even helemaal weg… Waan je in een andere wereld in onze fijne baden, zoals het sprookjesachtige zoutwaterbad, geniet van de zon en de rust op onze ruime ligweide én laat je culinair verrassen door onze chefs. Geniet van de zomer in eigen land met dit heerlijke arrangement.

Dit ga je beleven

  • Sprookjesachtig genieten van de (zwem)baden en het meer van Berendonck
  • Genieten van alle saunafaciliteiten
  • Ga relaxen op onze zonnige ligweide
  • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten
  • Geniet van een driegangen lunch in ons restaurant
  • En… ervaar het gratis(!) en aangepaste belevenisprogramma met unieke rituelen

Nu vanaf slechts € 49,95 p.p.

Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon

boek nu

Zorgeloos genieten & ontspannen

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij - vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

onze maatregelen
Reserveer nu

Maak een keuze.