Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Baden arrangement
Entree voucher?
Ik heb een voucher

Culinair genieten

Tijd om weer te genieten! Van de zon en de rust op onze ruime ligweide, of met een drankje in de hand aan onze Swim-up bar. Laat je culinair verrassen door onze chefs op onze ruime terrassen én zwem een aantal baantjes in onze heerlijke (buiten)baden of het meer van Berendonck. Geniet van een ontspannen zomer in eigen land met dit heerlijke arrangement. Beleef magische wellness, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven!

Entree met lunch/diner
v.a. €39,50 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Baantjes zwemmen in onze heerlijke (buiten)baden en het meer van Berendonck
  • Tot rust komen en relaxen op onze ruime, zonnige ligweide óf genieten van een verfrissend drankje aan de Swim-up bar
  • Genieten van een 3-gangen lunch óf early dinner  op onze terrassen
  • En… ervaar het aangepaste belevenisprogramma met unieke één-op-één rituelen, zoals buitenmeditaties en ontspanningssessies

Nu vanaf slechts € 39,50 p.p.

Reserveer direct

Zorgeloos genieten & ontspannen

Je begrijpt dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Daarom zal je verblijf bij ons een beetje anders verlopen dan je van ons gewend bent. Maar, met inachtneming van de regels, maken we er samen een veilig én ontspannen verblijf van!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij - vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren

  • Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze weldadige baden, ons (h)eerlijke wellnessfood - met daarbij een verfrissend drankje aan de Swim-up bar of op het terras, onze relaxte en zonnige ligweide én in onze speciale één-op-één ontspanningssessies. 

  • Iedere dinsdag en woensdag is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op je gemak in badkleding? Kom dan op deze dagen bij ons genieten!

Onze maatregelen

Entree baden

reserveren

Entree baden met massage

bekijk

Maak een keuze.