Wat wil je reserveren?
Sauna entree luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

Entree avond met massage

Gun jezelf extra ontspanning!

vanaf €54,95 p.p.
Reserveer direct

Ontspannen en relaxen in de avonduren. Kom volledig tot rust tijdens een heerlijke massage of gezichtsbehandeling en droom verder weg in ons zoutwaterbad of in de Duizend-en-één nacht sauna. Zet je gedachten uit, warm je op én geniet van een zwoele zomeravond in sprookjesachtige sfeer. De avond is nog lang, dus doe lekker rustig aan!

Dit ga je beleven

  • Een hele avond genieten in onze sauna's en baden (16.00 - 23.00)
  • Tot rust komen in onze rustruimten en op onze (zonnige!) ligweide
  • Keuze uit: Ontspanningsmassage, Sportmassage, Anti-stress massage, Ayurvedische massage of gezichtsbehandeling van 35 minuten.
  • Ons unieke en fijne belevenisprogramma (verwenrituelen en meer...)
  • En natuurlijk: relaxmomenten én nieuwe energie!

Nu vanaf slechts € 54,95 p.p.

Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid. Kom op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

boek nu

Zorgeloos en veilig ontspannen

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij - vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal gasten per avond hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren. Bij het reserveren geef je vooraf je aankomst en vertrektijd op, we vragen je hier ook aan te houden. Binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van al onze faciliteiten. 

onze maatregelen
Reserveer nu

Maak een keuze.