DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 10 oktober.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Doordeweeks genieten

Meer rust, ruimte; de ideale break.

Houd jij ook zo van de zomer, de warmte én van de zon? Dan zit je deze zomer goed bij Thermen Berendonck! Want óók met tropische temperaturen is het volop genieten in ons resort. Kies voor een heerlijke mini-vakantie in eigen land; bij Thermen Berendonck beleef je het ultieme magische vakantiegevoel, zonder ver te hoeven reizen of drukte om je heen.

Wanneer kom jij ontspannen?
Ochtend
€29,50 p.p.
Hele dag
€42,50 p.p.
Avond
€32,50 p.p.

De 4 voordelen...

Echt even toe aan tijd voor jezelf? Zoek dan de rust op tijdens onze doordeweekse dagen. Want naast pure ontspanning brengt een doordeweeks bezoekje aan ons resort je nog meer voordelen. Namelijk....

 Het is rustiger, nog meer ruimte om te genieten dus!

 Dé ideale werkbreak, om daarna met frisse energie weer door te kunnen

 Neem deel aan een opgieting, meditatie of verwenmoment; kies wat bij jou past

 Je hebt soms zelfs een sauna óf (zoutwater)bad voor jou alleen; ultieme rust

Dit ga je beleven:

  • Genieten van alle saunafaciliteiten
  • Sprookjesachtig genieten van de warme (zwem)baden
  • Kom heerlijk tot rust in een van de sfeervolle rustruimten

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Doordeweeks geniet je al voor slechts € 29,50 p.p.

Naar de sauna met warm weer? Juist!

Naar de sauna op een tropische warme dag? Wij antwoorden volmondig ja! Want, wist je dat een saunabezoek in de zomer júist erg goed en gezond voor je is? Door de hoge temperaturen wordt de kerntemperatuur in je lichaam nog hoger én dat werkt weer verkoelend. Na een saunabezoek kun je dus beter tegen de zomerse temperaturen en tegen de warmte van de zon. Benieuwd naar nog meer redenen om in de zomer naar Thermen Berendonck te gaan? Wij zetten de voordelen voor je op een rij:

 Ervaar de puurheid van Azië
In ons resort ervaar je de betovering van de bijzondere Indiase cultuur.

 Zandstrand, een ruime ligweide én een goed gevoel
Maak van jouw saunadag een échte vakantiedag. Alleen de zonnestralen weten je hier te vinden (en extra fijn, daarmee word je natuurlijk streeploos bruin!)

 Afkoelen in onze baden én onze cool-off zone
Zin in een verfrissende duik na je rondje sauna? Of heb je het warm gekregen van de stralende zon op onze ligweide? Koel heerlijk af in onze baden of in onze verkwikkende dompelbaden. Je krijgt er een ware energieboost van, heerlijk!

 Cocktails, mocktails en fruit smoothies vanuit je ligbedje
Denk je aan zomer, dan denk je natuurlijk ook aan heerlijke frisse drankjes. Wij serveren het aan de buitenbar, swim up bar of drink ‘m lekker op terwijl je ontspant op je ligbedje.

Magisch genieten van de lange zomerdagen

In ons resort ervaar je de puurheid van Azië. Float en geniet in de Adalaj Stepwell, het unieke zoutwaterbad. Ervaar de oosterse rust en kalmte uit Azië in onze sauna's. Waan je op een tropische bestemming tijdens een heerlijke Hamam behandeling én doe gratis mee aan één van de rustgevende rituelen in de Meditatie Sauna. Waar je ook voor kiest, je gaat sowieso genieten van een heerlijk ontspannen en zomers dagje sauna. Een ultiem vakantiegevoel, dichtbij huis. En het fijne is? We hebben het allemaal in ‘huis’ en jij hoeft er helemaal niets voor te doen. O, ja genieten... dat vragen we aan jou!

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

Lees verder

Maak een keuze.