DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 10 oktober.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Divali weekend

Feest van duizend-en-één lichtjes

In het weekend van 11 en 12 november maken we ons resort nóg sfeervoller, magischer én warmer. Met een feest van duizend-en-één lichtjes: het Divali feest. Geïnspireerd op de Indiase traditie, verwennen we je met een programma vol unieke belevenissen met bijzondere klanken, verhalen, rituelen, opgietingen en ceremonies. Adembenemend, betoverend en vooral magisch!

Boek dit arrangement
v.a. €94,95 p.p.

Dit ga je beleven:

Deze speciale dagen staan in het teken van genieten, het leven vieren én samenzijn. Wij verrassen je met bijzondere rituelen, met licht, zang én unieke ceremonies. Dit ga je beleven:

  • Magisch genieten van al onze saunafaciliteiten;
  • Exclusieve toegang tot het Sauna Theater waar het Divali belevenisprogramma plaatsvindt;
  •  De overige rituelen en opgietingen zijn op basis van beschikbaarheid;
  • Een heerlijk 3-gangen live cooking lunch- (of tegen meerprijs een dinerbuffet)

Boek het Divali arrangement v.a. 94,95 p.p.

Thermen Berendonck in een ander licht

Dompel je onder in een zee van lichtjes. Laat je meevoeren door de prachtige klanken. Droom weg in onze sauna’s, ontspan in onze baden, wandel in stilte, luister naar de hartverwarmende verhalen en kom tot rust tijdens een meditatie of heerlijk kopje thee. Terwijl jij geniet van een heerlijk diner of lekker kopje thee, gaat de zon langzaam onder en maakt zij plaats voor talloze stralende lichtjes. Samen met de heldere sterrenhemel, onze verlichte sauna’s en tuin vormt het een prachtig schouwspel!

Betoverend Divali

Divali is een sfeervol Hindoefeest en is gewijd aan ‘Maha Lakshimi’, de godin van het licht, de voorspoed, het geluk, het succes, de wijsheid en de welvaart. Divali betekent letterlijk ‘rij van lampen’ en tijdens het feest zetten mensen massaal zogeheten ‘deepa’s’ (kleilampjes) buiten hun huizen en winkels. Deze lampjes symboliseren het innerlijke licht dat beschermt tegen spirituele duisternis. In combinatie met de geur van wierrook door de straten, weerklinkende vreugdekreten, inspirerende verhalenvertellers, de mooiste klanken, zang en muziek, is het Divali feest hét grootste en meest bijzondere feest van de Indiase bevolking.

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

Lees verder

Maak een keuze.