Wat wil je reserveren?
Sauna entree luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

Aufguss WM 2019

16 t/m 22 september 2019

vanaf €279,95 p.p.
Ja, ik wil er graag bij zijn

Dit jaar vinden de wereldkampioenschappen Aufguss (Aufguss WM) plaats in het Sauna Theater van Thermen Berendonck. Wil jij zien hoe de beste saunameesters van de wereld strijden om deze titel?

Hier ga je van genieten

  • een hele week sauna entree (09:00 - 23:30 uur)
  • drie VIP-tickets voor Aufguss WM opgietingen. Deze geven een gegarandeerde toegang tot de wedstrijd-opgietingen, waarvan één in de ochtend*.
  • een heerlijke snack tijdens jouw saunadag
  • het belevenisprogramma (opgietingen, meditaties, verwenrituelen en meer)
  • óók inbegrepen: grenzeloos genieten van het sauna-event van het jaar!

WM Aufguss 16 t/m 22 september 2019

*Wij kunnen de beschikbaarheid van jouw VIP-tickets garanderen tot 12:00 uur op de dag van je bezoek. Ons advies: Kom ruim op tijd, zodat je niets van dit mooie event hoeft te missen.

Ja, ik ben er graag bij

Wat is het Aufguss WM?

Het Aufguss WM is het Wereldkampioenschap Opgieten, waarbij de beste saunameesters van de wereld met zijn/haar thema-opgieting gaan strijden om de titel: Wereldkampioen Opgieten. Alle saunameesters worden door een internationale jury beoordeeld op diverse aspecten zoals thema, geuren/dosering en wapper technieken.

Er zijn twee categorieën: de singles en de duo's. In de single-categorie verzorgd één saunameester de thema opgieting. Bij de duo-categorie staan er, zoals de naam het al zegt, twee saunameesters centraal.

Je kan jouw 3 Aufguss WM tickets op de dag van bezoek bij de speciale ticket tent ophalen. Tijdstippen vooraf reserveren is niet mogelijk.

Reserveer direct

Programma Aufguss WM 2019 | 16 t/m 22 sept 2019

Maandag Openingsceremonie, loting & showopgietingen
Dinsdag Voorrondes
Woensdag Voorrondes
Donderdag Voorrondes
Vrijdag Voorrondes
Zaterdag Finales Aufguss WM
Zondag Showopgietingen van de wereldkampioenen


Wie doen er mee aan het Aufguss WM?

Er doen single's en duo's uit maar liefst 16 landen mee, waaronder: Polen, Italië, Zwitserland, Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Tsjechië en Canada.

Wat is een thema opgieting?

Tijdens een opgieting giet een saunameester water met etherische oliën op de hete kachel. Door het wapperen met een handdoek wordt de warmte verspreidt in de saunacabine. Door deze luchtstroming wordt het isolerende luchtlaagje rondom de huid doorbroken en voelt de temperatuur in de sauna extra hoog. Een klassieke opgieting duurt zo’n 15 minuten.

Tijdens Aufguss WM worden thema-opgietingen uitgevoerd. Dit is een opgieting die in het teken staat van één bepaald thema. Iedere saunameester verzint zijn eigen thema waar hij/zij vervolgens een opgieting van samenstelt en deze presenteert aan de internationale jury en de gasten.

Wil je overnachten?

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen staat voor sfeer, comfort en gastvrijheid. Met de actiecode CUISAUNA boekt u al een overnachting v.a. slechts € 72,- 

https://www.valkverrast.nl/acties

 

Maak je dag compleet

Boek een fijne massage

Naar onze behandelingen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees er alles over
Reserveer nu

Maak een keuze.