Reserveren
DE EN NL

Zondag arrangement

Met showopgietingen van de wereldkampioenen

Aufguss WM 2019

Zondag 22 september. Ben jij er bij?

vanaf €39,95 p.p.
Ja, ik ben er graag bij

Dit jaar vinden de wereldkampioenschappen Aufguss (Aufguss WM) plaats in het Sauna Theater van Thermen Berendonck. Wil jij zien hoe de beste saunameesters van de wereld strijden om deze titel?

Hier ga je van genieten:

  • een hele dag sauna entree op zondag 22 september
  • een heerlijke snack tijdens jouw saunadag
  • het belevenisprogramma (opgietingen, meditaties, verwenrituelen en meer)
  • óók inbegrepen: grenzeloos genieten van het sauna-event van het jaar!

Deze dag kun je genieten van de showopgietingen van kersverse wereldkampioenen!

Ja, ik ben er graag bij

Wat is het Aufguss WM?

Het Aufguss WM is het Wereldkampioenschap Opgieten, waarbij de beste saunameesters van de wereld met zijn/haar thema-opgieting gaan strijden om de titel: Wereldkampioen Opgieten. Alle saunameesters worden door een internationale jury beoordeeld op diverse aspecten zoals thema, geuren/dosering en wapper technieken.

Er zijn twee categorieën: de singles en de duo's. In de single-categorie verzorgd één saunameester de thema opgieting. Bij de duo-categorie staan er, zoals de naam het al zegt, twee saunameesters centraal.

Je kan jouw 3 Aufguss NK tickets op de dag van bezoek bij de receptie ophalen. Tijdstippen vooraf reserveren is niet mogelijk.

Reserveer direct

Programma Aufguss WM 2019 | 16 t/m 22 sept 2019

Maandag € 39,95 p.p.p.d. Openingsceremonie, loting & showopgietingen
Dinsdag € 44,95 p.p.p.d. Voorrondes
Woensdag € 44,95 p.p.p.d. Voorrondes
Donderdag € 44,95 p.p.p.d. Voorrondes
Vrijdag € 49,95 p.p.p.d. Voorrondes
Zaterdag € 59,95 p.p.p.d. Finales Aufguss WM
Zondag € 39,95 p.p.p.d. Showopgietingen van de wereldkampioenen

 

Wie doen er mee aan het Aufguss WM?

Er doen single's en duo's uit maar liefst 16 landen mee, waaronder: Polen, Italië, Zwitserland, Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Tsjechië en Canada.

Wat is een thema opgieting?

Tijdens een opgieting giet een saunameester water met etherische oliën op de hete kachel. Door het wapperen met een handdoek wordt de warmte verspreidt in de saunacabine. Door deze luchtstroming wordt het isolerende luchtlaagje rondom de huid doorbroken en voelt de temperatuur in de sauna extra hoog. Een klassieke opgieting duurt zo’n 15 minuten.

Tijdens Aufguss WM worden thema-opgietingen uitgevoerd. Dit is een opgieting die in het teken staat van één bepaald thema. Iedere saunameester verzint zijn eigen thema waar hij/zij vervolgens een opgieting van samenstelt en deze presenteert aan de internationale jury en de gasten.

Wil je overnachten?

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen staat voor sfeer, comfort en gastvrijheid. Met de actiecode CUISAUNA boek je al een overnachting v.a. slechts € 72,- 

https://www.valkverrast.nl/acties

 

Maak een keuze.