Webshop
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Thermen Berendonck Experience

10 mei én 21 mei: Proef, beleef én ervaar de gezellige sfeer van het werken bij Thermen Berendonck en krijg een unieke kijk achter de schermen!

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Aufguss NK arrangement

Dit jaar (juni 2022) vindt het Nederlands kampioenschap Aufguss plaats bij Thermen Berendonck. Onze Aufguss toppers zullen hun shows op 10 & 11 juni (voorronde) en 24 & 25 juni (finale) aan jullie presenteren. Wil jij erbij zijn als de beste saunameesters van Nederland strijden om de titel?

10 & 11 juni 2022
v.a. €99,95 p.p.
24 & 25 juni 2022
v.a. €99,95 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Toegang tot alle fantastische NK Aufguss shows 
  • Een heerlijk lunch én dinergerechtje van de NK Foodtruck
  • En uiteraard geniet je tussendoor van onze magische sauna's en weldadige (zwem)baden

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide reguliere belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Nu voor slechts € 99,95 per persoon

boek nu

Wat is het NK Aufguss?

Het Aufguss NK is het Nederlands kampioenschap Opgieten, waarbij de beste saunameesters van Nederland met zijn/haar thema-opgieting gaan strijden om de titel: Nederlands Kampioen Opgieten. Alle saunameesters worden door een jury beoordeeld op diverse aspecten zoals thema, geuren/dosering en wapper technieken. Er zijn twee categorieën: de singles en de duo's. In de single-categorie verzorgd één saunameester de thema opgieting. Bij de duo-categorie staan er, zoals de naam het al zegt, twee saunameesters centraal.

reserveren

Wat is een thema opgieting?

Tijdens een opgieting giet een saunameester water met etherische oliën op de hete kachel. Door het wapperen met een handdoek wordt de warmte verspreidt in de saunacabine. Door deze luchtstroming wordt het isolerende luchtlaagje rondom de huid doorbroken en voelt de temperatuur in de sauna extra hoog. Een klassieke opgieting duurt zo’n 15 minuten. Tijdens Aufguss WM worden thema-opgietingen uitgevoerd. Dit is een opgieting die in het teken staat van één bepaald thema. Iedere saunameester verzint zijn eigen thema waar hij/zij vervolgens een opgieting van samenstelt en deze presenteert aan de internationale jury en de gasten.

reserveer direct

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Al vanaf € 10,-

bestellen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Maak een keuze.