Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Sauna met contactlenzen

De meeste contactlezen zijn bestand tegen de condities van de sauna, toch blijkt uit ervaring dat er soms klachten kunnen ontstaan als een 'schurend gevoel' en/of branderige ogen na of tijdens een sauna bezoek. 

Een bezoek aan onze sauna's moet voor diepe ontspanning zorgen, en mogelijke ongemakken helpen daar niet bij. Daarom adviseert Thermen Berendonck haar gasten bij voorkeur de lenzen uit te doen voordat ze de sauna gebruiken. Bijkomend voordeel is, dat je onder de douche of bij het afkoelen in een dompelbad je lenzen niet kan verliezen.

Contactlenzen dragen in de sauna

Veel mensen dragen de contactlenzen ook tijdens het saunabezoek en ondervinden daar geen problemen van. Als je tocht twijfelt over het dragen van contactlenzen in de sauna, doe je er verstandig aan te informeren bij jouw opticien en oogarts.

Jouw opticien kan je inlichten of jouw contactlenzen bestand zijn tegen de wisselende (warm – koud) condities van de sauna. Er zijn tegenwoordig vele typen lenzen, die mogelijk verschillend behandeld moeten worden. Het oog is gevoelig en daar moet je voorzichtig mee zijn. Jouw oogarts kan je voorlichten over de invloeden op het oog, indien jij je contactlenzen ook in de sauna draagt.

Thermen Berendonck biedt meer

Je kan bij Thermen Berendonck niet alleen van de diverse typen sauna's genieten, je kan je ook heerlijk in de watten laten leggen in ons beautycentrum. Wat dacht je van een heerlijke massage of een ontspannende lichaamsbehandeling?  Het dragen van contactlenzen is daarbij meestal geen enkel probleem. 

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Al vanaf € 10,-

bestellen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Maak een keuze.