Sauna en stress

Dat ontspanning van lichaam een geest een goed medicijn is tegen stress is algemeen bekend. Onze sauna's zijn hierbij een extra goed hulpmiddel. De warmte van de sauna's voelt als een warme deken en zorgt voor diepe ontspanning van de spieren. Als je medicijnen slikt of onder behandeling staat, overleg dat altijd eerst met jouw behandelend arts alvorens je een bezoek brengt aan Thermen Berendonck. 

Bij Thermen Berendonck geniet je naast al onze sauna's en (zwem)baden ook van de luxe rustruimtes, het meer van Berendonck en de prachtige ligweide. Daarnaast worden er dagelijks workshops en meditaties aangeboden, waarbij het loslaten en omgaan met stress centraal staan.

Kom tot rust en bestrijdt stress in de sauna

De huidige maatschappij is veeleisend en dat veroorzaakt vaak veel stress. Om goed te kunnen blijven functioneren, moet af en toe de 'knop kunnen worden omgezet' en de sauna kan je daar goed bij helpen. In de sauna ben je afgesloten van de buitenwereld en kan je tijd aan jezelf besteden. De rustgevende omgeving maakt het mogelijk even alle dagelijkse zorgen los te laten en misschien wel gewoon even aan helemaal niets te denken.

Overwin stress bij Thermen Berendonck

Bij Thermen Berendonck kun je ook van een heerlijke beauty behandeling genieten. Als je van de sauna's geen gebruik wilt of kunt maken, kun je bijvoorbeeld genieten van ontspannende massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Vermeld bij reservering wel even als je medicijnen gebruikt of onder behandeling bent. 

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

lees verder

Maak een keuze.