Wat wil je reserveren?
Sauna entree Sauna arrangement

Last minute entree

Wij zijn uitgeroepen tot mooiste wellnessresort van Nederland! Om dit met jou te vieren hebben we een feestelijke last minute aanbieding voor jou: 30% korting op een sauna entree. Ontdek zelf de oosterse schoonheid van ons resort en kom deze zomer magisch genieten!

Dit ga je beleven:

  • Ontspan en geniet in onze sauna's
  • Koel af in onze magische baden en neem een frisse duik in ons dompelbad
  • Geniet van de stralende zon op onze ligweide

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Last minute sauna entree v.a. € 22,75 p.p.

Het mooiste wellnessresort van Nederland!

Thermen Berendonck: het mooiste wellnessresort van Nederland. De betovering van India, de magische kleuren, geuren en klanken van Marrakech. Overal is iets te zien, te proeven of te beleven; een bijzondere prikkeling voor je zintuigen. Precies dát gevoel gunnen we jou. Hier bij ons.

Kom jij deze zomer magisch genieten in ons betoverende resort?

Voorwaarden

*Wil je profiteren van deze korting? Dan wordt je automatisch aangemeld voor ons Thermenfans-programma. Je kunt je natuurlijk altijd afmelden.

Dit arrangement is geldig t/m 31 augustus 2022 op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 4,- per persoon.

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

lees verder

Maak een keuze.