Webshop
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Thermen Berendonck Experience

10 mei én 21 mei: Proef, beleef én ervaar de gezellige sfeer van het werken bij Thermen Berendonck en krijg een unieke kijk achter de schermen!

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Een cadeautje omdat we jarig zijn!

Thermen Berendock bestaat 3 jaar. Dat vieren we graag met jou! Daarom hebben wij een cadeautje voor jou: 30% korting op een doordeweekse bezoek* aan ons resort. Wij wensen jou een magische beleving!

Kom jij doordeweeks bij ons genieten?

Entree
v.a. €42,50 €29,75 p.p.
Entree avond
v.a. €32,50 €22,75 p.p.

Kom jij feestelijk ontspannen?

  • Geniet eindeloos van onze betoverende saunafaciliteiten
  • Kom tot rust in de baden, whirlpools en de Adalaj Stepwell (zoutwaterbad)
  • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Boek je entree nu met 30% korting

NU BOEKEN

Een sprookje, maar dan echt…

De betovering van India, je voelt het overal in Thermen Berendonck. En dat is niet vreemd, want alles wat je ziet, beleeft en ervaart is geïnspireerd op de bijzondere Indiase cultuur, haar unieke leefwijze én haar pure ambacht. Net als de verhalen van duizend-en-een-nacht. Benieuwd hoe het allemaal begon?

Van een prachtige reis in India, naar nieuwe avonturen in Wijchen. De afgelopen drie jaar zijn veel van onze dromen uitgekomen. En, er komen nóg meer betoverende verrassingen aan… In onze feestelijke jubileum blog nemen we jou mee in het sprookje dat Thermen Berendonck heet. Lees jij met ons mee?

MEER LEZEN

Onze voorwaarden

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen.
Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Deze actie is 3 weken lang te boeken van 1 mei t/m 22 mei 2022 op een maandag, dinsdag én donderdag naar keuze. Gedurende die 3 weken reserveer je een dagje ontspanning in de periode van 2 mei t/m 30 juni 2022.

RESERVEREN

Quotes van onze gasten

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Al vanaf € 10,-

bestellen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Maak een keuze.